Pochádza z hornatého vnútrozemia Sardínie a v Prahe prevádzkuje známe bistro Ichnussa Botega, ktoré vás svojou ponukou jedál a príjemnou atmosférou prenesie do Stredomoria.
Už keď vstúpite do jeho reštaurácie, ktorá sa nachádza na rozhraní Malej Strany a Smíchova, máte pocit, že ste na návšteve u priateľov. Keď Antonella nestretnete v reštaurácii, pravdepodobne práve cestuje po svojej Sardínii a vyberá najlepšie vína, olivové oleje, syry alebo chlieb.
Kuchári v bistre Ichnussa Botega pripravujú pod Antonellovým vedením tradičné sardínske jedlá s moderným twistom. Príprava menu pre Bageterie Boulevard bola pre nich vítanou výzvou, pri ktorej naplno využili svoje majstrovstvo. Tradičným chutiam a miestnym surovinám dodali nový rozmer. Okrem údenej ricotty a syra Casizola, ktoré sa dovážajú priamo z ostrova, sa v menu nachádza napríklad veľmi obľúbené miestne pivo Ichnussa.